PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Sundhedsforløb med Den mobile Klinik

Opstartsmøde

På saglig og humoristisk vis deler vi vores viden med medarbejderne. Vi fortæller om undersøgelsens forløb og får medarbejderne op af stolene. Mødet tager ca. 1 time.

Sundhedstjek

Vi måler og vejer, tager blodprøver og ultralydsskanner for åreforkalkning. På baggrund af resultaterne og livsstilssamtale laver vi en personlig rapport til den enkelte. Undersøgelsen er fortrolig og varer ca. 30 min.

Personlig målsætning

I samarbejde med sygeplejersken, sætter hver medarbejder et personligt mål. Det giver gejst og engagement

Telefon konsultation

Efter 3 måneder følger vi op. Vi fejrer succeserne og taler om det, der er svært. Samtalen tager ca. 15. min.

Opfølgningstjek

Efter 6 måneder bliver medarbejderne undersøgt igen. Vi tager blodprøver, måler og vejer, men vi ultralydsskanner ikke igen - det er for tidligt. Undersøgelsen tager ca. 20 min.

Årlig tjek

I samarbejde med jer, fastholder vi medarbejdernes fokus og engagement gennem nye undersøgelser, sundhedstiltag og aktiviteter.

 • Text Hover

Vi får medarbejderne op af stolene

Vi tager hul på snakken, også de svære spørgsmål. Hvordan håndterer jeg livsstilssygdomme? Er det okay at tale om fedme? Om arbejdsmoral? Hvordan genkender jeg en blodprop under opsejling? Hvad betyder det, hvis en medarbejder rammes af en blodprop? Dør man på toilettet? Kan man forebygge det? Ja for søren - 80% af blodpropperne kan forebygges - og det gør vi. CardioLab forebygger en bred vifte af livsstilssygdomme. Og det taler vi om på en enkel og ukompliceret facon, med stor deltagelse og et smil på læben. Det tør vi!

 • Jeg fik en advarsel sidste år. Jeg besvimede, da jeg var ude med hunden, mens jeg halsede afsted efter den. Bagefter var jeg en tur på hospitalet,
  Johnnie Olsen, Royal Unibrew
 • Men de fandt ikke nogen forkalkning på hjertet. Da jeg fik tilbudt det her ekstra tjek, tænkte jeg, at det ikke kunne skade.
  Johnnie Olsen, Royal Unibrew
 • Hos CardioLab fik jeg at vide, at der var åreforkalkning i halspulsåren, og at det ville være fornuftigt at tjekke med lægen. Han var enig i, at det ville være godt at få kolesteroltallet ned med mere motion, sundere kost og kolesterolsænkende medicin.
  Johnnie Olsen, Royal Unibrew
 • Siden da har jeg har spist en hel stime makrel og en stor tun, og jeg har langt mere energi nu. Jeg er begyndt at gå lange ture i skoven. Det bliver nok til 7-10 km næsten alle dage.
  Johnnie Olsen, Royal Unibrew . ATC resident manager co.
 • Nogle gange går jeg tre km med konen, men så bliver jeg helt rastløs, og har lyst til en længere tur om eftermiddagen. Skoven er helt fantastisk. Der sker hele tiden noget nyt.”
  Johnni Olsen, Royal Unibrew ATC resident manager co.

Vi motiverer og engagerer

I CardioLab går vi nye veje. Vi kombinerer vores sundhedsfaglighed med den nyeste viden om, hvad der får medarbejdere til rent faktisk at ændre adfærd. Vi ved, hvordan man skaber reel forandring. Det betyder i praksis, at vi skriver til brolæggeren, bankfunktionæreren og bestyrelsesformanden. Samme faglige indhold - helt forskellig ordlyd. Det betyder,  at vi har udviklet rapporter, der er skrevet til ordblinde. Ordblindhed er et at vores specialer. Vil du vide mere, så klik her.

 • CardioLab har hængt nogle plancher op, der forklarer lidt om kost og motion og om blodpropper. Jeg er ordblind, men de er nemme at læse, så de minder mig om hvad jeg skal gøre. Vi snakker også om plancherne sammen i pauserne.
  René Lynge, Brolægger
 • Min madvaner har allerede ændret sig lidt. Jeg har lært at spise makrel. Og så er jeg begyndt at spise gulerødder og agurker sammen med min datter hver aften.
  René Lynge, Brolægger
 • Først var jeg meget lukket i forhold til undersøgelsen og processen, men Janet og CardioLab har åbnet op. Janet er en meget direkte type, der er “gået til mig”. Det kan jeg godt lide og det har gjort at jeg er mere åben overfor forløbet nu.
  René Lynge, Brolægger
 • Forholdet mellem gutterne er også blevet bedre pga. projektet. Vi holder øje med hinanden nu. For eksempel er der en af mine kollegaer der for kort tid siden havde en blodprop. Nu hjælper jeg ham med de tunge løft, og holder øje, hvis jeg synes han knokler lidt for hårdt. Det har jeg aldrig gjort før.
  René Lynge, Brolægger
 • Text Hover

Vi skaber gode vaner og trivsel

Vi sætter personlige mål med den enkelte medarbejder. Det er målbare og realistiske mål. Det kan være alt fra at begynde med at tage trapperne, til at løbe en maraton. Det vigtige er, at det ligger inden for den opnåelige ramme. Det er de små skridt, som giver en langsom og sikker vej til succes. Som medarbejder møder du den samme fagperson i et klart defineret forløb. Det giver tillid og lyst. Også når det bliver svært. Sundhed tager tid. Du skal faktisk leve et helt liv med dine beslutninger.

 • Konen er sgu meget fornuftig at snakke med, når man sådan går tur med hende. Det ses på målingerne bagefter
  Brian, Bornholms kommune
 • Text Hover

Gør sundhed og trivsel synlig

For den enkelte person bliver resultatet af egen livsstil synlig. CardioLab bruger ultralyd til at se efter åreforkalkninger i halspulsårerne. Så kan du se direkte, om du kan tåle din livsstil. Vi gør sundhed synligt i virksomheden med nyhedsbreve, videoer og sundhedsforum på facebook. 

 • Ultralydsskaningen er en stor fordel ved projektet. Jeg tror, det er stærkt motiverende til at ændre livsstil, hvis man med egne øjne kan se, at der er forkalkninger i ens årer.
  Connie Kisselhegn, Tillidsrepræsentant, Lokalbus
 • Text Hover

 • Jeg tænker altid lidt mere på sundhed, når I har været forbi.
  Lotte Brøndsgaard; HR, Royal Unibrew
 • Text Hover

Et skattefrit gode

SKAT gav i 2016 forhåndstilsagn til et større dansk revisionfirma. De havde forespurgt om sundhedstjekket hos CardioLab var et skattemæssigt gode. Det er omkostningsfrit for medarbejderen. Virksomheden kan fratrække omkostningerne. Det gavner medarbejderen, familien, virksomheden og samfundet. Det må man da kalde en win-win situation.

 • Det har været et godt tilbud at få. Det giver en status og viden om, hvordan min krop har det
  Lone, Sekretær
 • Text Hover

Vi ved, hvordan I skaber reel forandring

CardioLabs sundhedsforløb er udviklet til virksomheder med fokus på sunde og glade medarbejdere. Forløbet har dokumenteret effekt og høj tilfredshed. Vi tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders sundhed. Vores forløb bygger på veldokumenteret forskning i livsstilssygdomme og forebyggelse.

Vores Mobile Klinik kommer til jer og foretager undersøgelser. Og det er til en pris, der kan svarer til prisen på en kursusdag.

Vi rådgiver og leverer anonymiserede data tilbage til virksomheden. Så kan I vælge medarbejdergruppe.

Vores sundhedsforløb er dækket af reglerne for skattefrie goder for medarbejdere.

 • “En skanning og løbende opfølgning er betryggende. Dels ser jeg jo fotografierne af årerne og hvad der ligger, og dels får jeg en professionel vurdering af resultaterne. Cardiolab følger mægtigt godt op på undersøgelsen og er vanvittigt gode til at forklare, hvad det er man ser på billederne.”
  Tommy Kenter, Skuespiller

Vi skaber opmærksomhed om jer

Opmærksomheden fastholder og tiltrækker både medarbejdere og kunder. Der er en klar profilering i at signalere, at medarbejderomsorg er mere end blot en linie i årsberetningen. Hvis sundhedsindsatsen skal fremmes skal den hæves til det strategiske niveau, og ikke betragtes som et projekt, men derimod som en langsigtet og vedvarende indsats.

 • Text Hover