Sundhedstjek for private

Forebyggende sundhedsundersøgelse for blodpropper

Åreforkalkning er aflejringer af kolesterol i dine årer og den hyppigste årsag til blodpropper. Det er helt forskellig fra person til person om, og hvor meget der sætter sig fast. Vi ultralydsscanner dine pulsårer for at se, om der er aflejringer og dermed skal forebygge bedre for at undgå blodprop eller hjerte-kar sygdomme.

 

Sundhedstjekket indeholder

Ultralydsskanning for åreforkalkning i halspulsårerne – dermed afdækkes din risiko for at få åreforkalkningsrelaterede blodpropper både på kort og lidt længere sigt. Der tages blodprøver for kolesterol og blodsukker. Du får tilsendt spørgeskema om livsstil, medicin, tidligere sygdomme samt arvelig belastning. Efter undersøgelsen får du en personlig rapport med resultaterne af undersøgelsen samt speciallægens vurdering og anbefaling.

Sådan foregår undersøgelsen

Selve ultralydsskanningen af halspulsårerne foregår uden på huden og gør ikke ondt. Den bliver foretaget af en af CardioLab’s sonografer. Undersøgelsen inkl. blodprøver tager ca. 30 minutter.

Speciallægens vurdering og anbefaling

Resultaterne fra vores samtale, ultralydsundersøgelsen, blodprøver og spørgeskema danner grundlag for den samlede personlige rapport. Rapporten indeholder speciallægens vurdering af din situation og anbefalinger til, hvad du bør gøre herfra. Du modtager din personlige rapport på mail indenfor 14 dage efter undersøgelsen.

Årlig opfølgende undersøgelse

VI hjælper dig med at fastholde din mål om at bedre og sundere liv. Enkelte ændringer kan gøre en stor forskel for din indre sundhed.

En samtale om din livsstil med henblik på optimering af denne. Vi kommer blandet andet omkring dine motionsvaner, din kost, din tobak og dine alkoholvaner. Du får taget blodprøver, hvor vi ser på dit kolesteroltal og langtidssukkertal.

Læs mere

Bestil tid til undersøgelse

Pris: 1.295,-

Risikoprofil
– forebyggende undersøgelse for åreforkalkning og udposning

Pris: 3.295 kr.