Medarbejdere hos CardioLab

– hils på os her

Christian Tuxen, Kardiolog, virksomhedsansvarlig læge

Speciallæge i kardiologi, PhD, Overlæge, Bispebjerg hospital

 

Kathrine Skafte, ansvarshavende specialsygeplejerske

Katrine er klinikkens ansvarshavende sygeplejerske og sonograf. Udover at være uddannet sygeplejerske med 15 års erfaring fra det karkirurgiske speciale, har Katrine også uddannet sig inden for både åndedræts- og kropsterapi.

Når du møder Katrine som behandler kan du føle dig tryg i, at hun møder dig med en holistisk tilgang med grundig forankring i naturvidenskaben.

Hvis du vil læse mere om åndedræts- og kropsterapi og hvordan det fx kan afhjælpe stresssymptomer, kan du klikke her (link).

Ghita Samsøe, sygeplejerske

Sygeplejerske med erfaring inden for ultralydsscanning og lungefunktionstest.

Julie Karøe, jordemoder

Julie arbejder med sundhed og sundhedstjek med udgangspunkt i en dyb forståelse for den enkelte og deres familie.

Marie Darrell, sygeplejerske

Sonograf og sygeplejerske med speciale inden for det karkirurgisk området

Runee Studsgaard, sygeplejerske

Sonograf og anæstesisygeplejerske med ekspertise i hjerte-kredsløb og lunge fysiologi. Erfaring med mænds sundhed fra sin tid som Medical Squad leader i militæret.

Advisory Board

Ebbe von Arenstorff

Management Consultant og ejer af Arenstorff & Co. Partner i Dansk LEAN Partner og medlem af bestyrelsesnetværket ASNET Board. Selvstændig siden 2003 med arbejdsområder som Lean, virksomhedsudvikling, strategi og kvalitetsstyring. Bred bestyrelses og advisory Board erfaring og sidder i adskillige bestyrelser, herunder Sternberg VVS og Gluu. Management consulting erfaring fra Carl Bro, Rambøll Management, SGS, Teknologisk institut. Uddannelse: B.Sc, Production Engineering, B.BA, International Business, IQA registered auditor og bestyrelsesuddannelse fra Board Governance. LinkedIn.

Ditte Wolff-Jacobesen

Ejer og stifter af iindhold. Rådgiver og leder projekter i mindre og mellemstore virksomheder (B2C+B2B) og nogle af de største danske medlemsorganisationer inden for digital transformation, digitalt indhold og bedre udnyttelse af digitale platforme.
Selvstændig siden 2014 med opgaver inden for digital forretningsudvikling, projekter, kommunikation og markedsføring.
Aktiv i bestyrelseskvinder og en del af lokalbestyrelsen Sjælland. LinkedIn

Per Hessen-Schmidt

Director, People and Organization, Novo Nordisk. Bred erhvervserfaring fra Organisations- udvikling hos Novozymes og Novo Nordisk, management consulting hos Implement og Cultivator, adm direktør for Schilling,  salgschef hos Coferro A/S. Bestyrelseserfaring fra Coferro A/S, TESTCOM Technologies, Videometer A/S og ProInvent A/S. Uddannelse: IDM Business School, Organizational Psychology, Copenhagen Business School. Se LinkedIn

Ledelse

Peter Funch, Direktør

Mød mig på LinkedIn

Susan Alsø, Direktør/ejer

Mød mig på LinkedIn

Janet Alsø, Adm direktør/ejer

Mød mig på LinkedIn

Ebbe von Arenstorff siger

Susan Alsø og Janet Alsø har udviklet CardioLab ved at være fremsynede og villige til at inddrage personer, eksperter og organisationer med et bredt erfaringsgrundlag og mangeartede kompetencer. .

Ledelsen i CardioLab tænker meget tværfagligt. Det betyder, at man som speciallægeklinik i livsstil og hjertekarsygdomme arbejder med kommunikation, organisationsudvikling og ledelsesrådgivning. Fx udskrives der speciallægerapporter til ordblinde, da en stor del af målgruppen har læsevanskeligheder.

CardioLab er drevet af ønsket om at forebygge sygefravær og livsstilssygdomme som diabetes, hjerte-kar sygdomme og blodpropper. For Susan, Janet og det øvrige personale handler medarbejderomsorg ikke kun om bundlinje, men om varig investering i mennesket – dermed arbejdspladsen og samfundet. 80% af blodpropperne kan forebygges! Det er det, som driver dem.

Få vores gode råd til et godt og langt liv.
Guide til en sundere hverdag