Blændende initiativ

Siger Sundhedsminister til A4 Morgen om

CardioLabs projekt i Høje Tåstrup

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) vil arbejde på at tilbyde sundhedstjek på alle landets arbejdspladser målrettet sårbare mænd, efter A4 Arbejdsliv har afdækket gode erfaringer i Høje-Taastrup Kommune. Ministeren forestiller sig et “forpligtende samarbejde” mellem arbejdsgivere og fagforbund og ser kommunerne som en nøglespiller

– Det er et blændende godt initiativ.

Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) er klar i mælet, når han skal fælde sin dom over det sundhedstjek, som har hjulpet specialarbejderne i Høje-Taastrup Kommune med at lægge kostvanerne om og søge behandling for type 2-diabetes og andre livsstilssygdomme.

Sundhedstjekket, som A4 Arbejdsliv tidligere har beskrevet, udbydes af den private lægeklinik Cardiolab, og da chefen for Driftsbyen i Høje-Taastrup Kommune besluttede at bruge penge på sundhedstjekket i et forsøg på at vende flere års kraftige stigninger i langtidssygefraværet blandt de ansatte, takkede stort set alle mandlige medarbejdere ja til tilbuddet.

Du kan læse hele artiklen her

 

 

Ring 53 54 05 52 for at høre mere om projektet

Du har reddet mit liv

I Driftsbyen i Høje-Taastrup Kommune har specialarbejderne skiftet wienerbrødet ud med gulerødder, efter et forebyggende sundhedstjek med CardioLab åbnede deres øjne for en sundere livsstil uden blodpropper, sukkersyge og åreforkalkning. Dermed har arbejdspladsen knækket en nød, som få arbejdspladser har formået at knække.

Blændende initiativ siger Sundhedsminister om CardioLab-projekt

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) vil arbejde på at tilbyde sundhedstjek på alle landets arbejdspladser målrettet sårbare mænd, efter A4 Arbejdsliv har afdækket gode erfaringer i Høje-Taastrup Kommune. – Det er et blændende godt initiativ siger Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke om sundhedsforløbet fra Cardiolab

sundhedstjek-fedme-arbejdsliv

A4 Arbejdsliv: Jeg kunne jo godt mærke, at jeg var for tung

Sundhedstjek på arbejdspladsen blev starten til et nyt liv for Steen.

Få vores gode råd til et godt og langt liv.
Guide til en sundere hverdag