CardioLab helbredsundersøgelse

Vi afdækker din eller dine næres risiko for en blodprop med en omhyggelig ultralydsskanning og rådgivning om forebyggelse.
Vi gør det nemt og trygt for dig, hvis du har brug for et tjek af dit helbred.

Sundhedstjek

Sundhedstjek:

Kend din risiko for en blodprop

En ultralydsscanning af dine pulsårer viser om du aflejrer kolesterol i dine årer og dermed skal forebygge bedre for at undgå blodprop eller hjerte-kar sygdomme.

Læs mere

Bestil tid til undersøgelse

Pris: 3.295,-

Stort sundhedstjek:

Forebyg hjerte-kar sygdomme 

En udposning giver oftest ingen symptomer, men er potentielt livsfarlig, hvis den brister. Du kan blive undersøgt for udposning af hovedpulsåren ved en ultralydsscsanning. 

Vi ultralydsscanner begge halspulsårer for åreforkalkning og kontrollerer dine kolesterol- og blodsukkertal. Vi rådgiver dig ud fra resultaterne. 

Læs mere

Bestil tid til undersøgelse

Pris: 3.995,-

Hjerteundersøgelse:

Er til dig, der let bliver forpustet og har tendens til hævede ben. Har til formål at afdække evt. forstadier til blodpropper og dit hjertes størrelse samt hjerteklappernes funktion, så evt. sygdomme kan diagnosticeres.

Hjerteundersøgelsen giver dig viden om dit hjertets struktur og funktion samt blodgennemstrømning. Undersøgelsen er relevant ved tendens til forpustethed, hævede ben eller ved mistanke om, at dit hjerte ikke fungerer godt nok.

Læs mere

Ring 53 54 05 52 for at bestille tid til undersøgelsen.

Pris: 5.995,-

Årlig opfølgende undersøgelse

VI hjælper dig med at fastholde din mål om at bedre og sundere liv. Enkelte ændringer kan gøre en stor forskel for din indre sundhed.

En samtale om din livsstil med henblik på optimering af denne. Vi kommer blandet andet omkring dine motionsvaner, din kost, din tobak og dine alkoholvaner. Du får taget blodprøver, hvor vi ser på dit kolesteroltal og langtidssukkertal.

Læs mere

Bestil tid til undersøgelse

Pris: 1.295,-

Sundhedstjek i København

5 minutters gang fra Fasanvej st.

CardioLab Speciallægeklinik

Thurøvej 24

2000 Frederiksberg

Der er indgang på hjørnet og vi ser frem til at tage imod dig her på klinikken.

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 54 05 52

Få vores gode råd til et godt og langt liv.
Guide til en sundere hverdag