Sundhedstjek

Sundhedstjek med livsstilssamtale

– frigør dit potentiale og nå dine mål

Hos CardioLab forstår vi at et sundt liv starter med forebyggelse. Sunde livsstilsændringer, såsom kost, motion, stressreduktion, rygestop og eventuel behandling giver dig mulighed for at tage proaktive skridt mod en sundere hverdag. Vores sundhedstjek guider dig på vej.

Vi arbejder med fysisk og mental sundhed og kan hjælpe dig på en række parametre fra klassiske fysiske tjek til en sammenkædning af fysisk og mental sundhed via samtale eller kropsterapi. Det kan være:

  • Kliniske målinger med blodprøver
  • Ultralydscanning
  • Samtale med fokus på stress
  • Kropsterapi
  • Åndedræt

Vores personale er uddannet til at yde vejledning og støtte til dig, som ønsker at ændre din livsstil. Vi udvikler en personlig plan, der passer til dine individuelle behov baseret på konkrete kliniske målinger og scanninger.

Vores mål er at give dig mulighed for at tage kontrol over dit helbred og opnå et sundere liv, så der er energi til både familie, arbejde og fritid. Med de rigtige værktøjer og støtte er et sundere hjerte inden for rækkevidde.

Lad os hjælpe dig med at foretage de nødvendige justeringer for at opnå en sundere, gladere dig.

 

Sundhedstjek

Pris: 995 kr.-

Sygeplejersken tager en blodprøve fra fingeren på en patient på CardioLab

Sådan foregår sundhedstjekket

Der vil blive taget en blodprøve ved en priktest i fingeren. Ud fra blodprøven fås kolesteroltal (LDL, HDL, TRI og total kolesterol) samt langtidsblodsukker. Over tid er det muligt ud fra værdierne målt i blodprøver at se ændringer i livsstil.

Specialsygeplejerskens vurdering og anbefaling

Specialsygeplejersken vil ud fra spørgeskema og blodprøve, sammen med dig, nå frem til hvordan du bedst kan nå den livsstil, som du søger imod. Vores udgangspunkt er at starte langsomt. Mindre ændringer har en stor effekt på lang sigt – og vi vil gerne være med til at fastholde dig.

Mental og fysisk sundhed / Stress

Fysisk og mental sundhed påvirker hinanden. Du kan få ondt i brystet og højt blodtryk af stress.

Det er derfor vigtigt at have en forståelse for både den fysiske og mentale sundhed. Ofte vil det være givende at afdække den fysiske risiko og udvikle den mentale styrke.

Spørgsmål til sundhedstjek hos CardioLab

Hvad indebærer et sundhedstjek?

Et sundhedstjek hos CardioLab tager udgangspunkt i din livsstil, herunder kost, motion, stresshåndtering, søvn og anden adfærd, der kan påvirke din sundhed. Konsultationen udføres typisk af en specialuddannet sygeplejerske eller stresskonsulent.

Vi gennemgår din familiehistorie og nuværende livsstilsvaner, og kortlægger din mulighed for at mindske din risiko for at udvikle sygdomme. 

Vi tager blodprøver, måler blodtryk, vægt og muskelmasse for at have sammenligningstal, så vi kan følge din udvikling.

Stress og fysisk sundhed

Ønsker du fokus på stress og mental sundhed, er det også en mulighed. Det er en helt naturlig sammenhæng mellem fysisk og psykisk sundhed.

Vi arbejder med en klar tilgang til den fysiske og mentale sundhed ved at kombinere den lægefaglige viden, kognitive samtalemetodikker og kropsterapi i individuelt planlagte forløb.

Indeholder sundhedstjekket også en livsstilssamtale?

Under et sundhedstjek hos CardioLab er det primære mål at vurdere dine risikofaktorer for livsstilssygdomme og udvikle en personlig plan for at forbedre dit generelle helbred. Konsultationen involverer typisk en gennemgang af evt. sygehistorie, en fysisk undersøgelse og en samtale af livsstilsvaner og kost.

Vi bruger fysiske målinger, blodprøver for blodsukkerniveauer, HDL, LDL og triglycerider. Resultaterne giver værdifuld viden om din sundhedstilstand.

Efter den indledende vurdering vil sygeplejersken, sammen med dig, udvikle et personligt mål, der kan inkludere sunde livsstilsvaner, såsom motion, kostændringer.

Samlet set er en livsstilsvejledning hos CardioLab en omfattende tilgang til at forbedre sundheden og reducere risikoen for hjertesygdomme.

Hvor lang tid varer et sundhedstjek typisk?

Et sundhedstjek og livsstilsrådgivning er et vigtigt skridt i vurderingen af en patients risikofaktorer for hjerte-kar sygdomme og udvikling af en personlig plan for at forbedre det generelle helbred. Konsultationen varer typisk cirka 30 minutter.

Har jeg brug for en henvisning fra min læge for at planlægge en livsstilsrådgivning eller sundhedstjek?

CardioLab er en privat speciallægeklinik, så du behøver ikke en henvisning fra egen læge for at bestille tid til en undersøgelse hos CardioLab. Det betyder, at du har mulighed for at vælge forebyggende behandling og tage kontrol over dit helbred uden yderligere forhindringer eller krav. 

Klinikkens personale kan arbejde direkte med dig for at planlægge tider og besvare eventuelle spørgsmål.

Du kan altid bestille en tid til sundhedstjek hos os, men vær opmærksom på, at der er egenbetaling. Hvis du har en sundhedsforsikring eller er medlem af Sygeforsikring Danmark gr. 2. har du mulighed for refusion.

Hvor ofte har jeg brug for et sundhedstjek?

Det er altid lettere at nå i mål, når man får støtte på vejen. Hvor ofte, der er behov for en livsstilsvejledning eller sundhedstjek afhænger af din helbredstilstand og dine risikofaktorer. Det er en god idé løbende at få tjekket blodtryk og kolesteroltal. 

Det er vigtigt at bemærke, at sundhedstjekket ikke er en engangsbegivenhed, men snarere en løbende proces med rådgivning til dig omkring din sundhed.

Det siger vores kunder

Hej med jer. Tak for jeres nyhedsbrev – det er altid dejligt at læse. Jeg downloadede den sidste udgave i havde sendt ud, og efter jeg havde fået sat den rigtige dosis med kolesterolsænkende behandling som nu er på 20 mg – føler jeg at jeg er rolig. Det betyder så også at jeg nu får mine årlige check og det er jeg glad for.

Karin A.

Til sundhedstjekket fik jeg bekræftet, at jeg er sund indeni.

På trods af mine 134 kilo var mine tal rigtig gode!

Det er en stor fordel at få klarhed for sin sundhed.

Henrik W.

Hvad koster CardioLabs sundhedstjek?

Sundhedstjek

En samtale om din livsstil med henblik på optimering. Vi kommer blandt andet omkring dine motionsvaner, din kost, din tobak og dine alkoholvaner.

Vores fokus er din mentale og fysiske sundhed. Frem for alt hvad du har lyst til at gå videre med.

Du får taget blodprøver, hvor vi ser på dine kolesteroltal og langtidssukkertal.

Læs mere…

Pris 995,-

Stort sundhedstjek

Undersøgelser for udposning ved scanning af aorta, blodprøver og kliniske undersøgelser.

Scanning af hovedpulsåren bruges til at vurdere, om der dannes en udposning, som i værste fald kan sprænge. Man kan sjældent mærke en udposning.
Undersøgelsen er en udvidelse af vores sundhedstjek, så der indgår selvfølgelig også blodprøver for diabetes og differentierede kolesteroltal samt livsstilsrådgivning ud fra dine målinger. 

Læs mere…

Pris 1.795,-

Udvidet sundhedstjek

Ved det udvidede sundhedstjek bliver du både undersøgt for udposning på den store hovedpulsåre, aorta og for dine lungers ydeevne.

Undersøgelsen er således en udvidelse af vores store sundhedstjek.

Undersøgelsen for lungefunktion udføres med spirometri. Udposning udføres med ultralydsscanning af aorta, blodprøver.

Begge dele er for i god tid at have mulighed for at forebygge livsfarlige sygdomme.

Læs mere…

Pris 2.395,-

Mød medarbejderne hos CardioLab

Kathrine Skafte udfører sundhedstjek for private hos CardioLab

Kathrine Skafte Bonfils

Kathrine er sonograf og sygeplejerske med speciale inden for karkirurgi.

Runee Studsgaard udfører sundhedstjek for private hos CardioLab

Runee Studsgaard

Rune er sonograf og anæstesisygeplejerske med ekspertise i hjerte-kredsløb og lungefysiologi.

Kardiolog Christian Tuxen udfører sundhedstjek for private hos CardioLab

Christian Tuxen

Christian er speciallæge i kardiologi, PhD, Overlæge, Bispebjerg hospital

Sundhedstjek i København

5 minutters gang fra Fasanvej st.

CardioLab Speciallægeklinik

Thurøvej 24

2000 Frederiksberg

Der er indgang på hjørnet og vi ser frem til at tage imod dig her på klinikken.

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 54 05 52

Billede af et kort, der viser, hvordan man kommer til CardioLab fra Fasanvej metrostation
Få vores gode råd til et godt og langt liv.
Guide til en sundere hverdag