Røget hellefisk med balsamico glace, stegte gulerødder og pinjekerner
Balsamico glace laves af balsamico eddike, der koges ind til det halve. Det bliver sur-sød, aromatisk sirup. Brug cirka dobbelt så meget eddike, som du gerne vil ende med til sidst.
Serveringsforslag: Anret hellefisken med stegte gulerødder og ristede pinjekerner eller nødder. Dekorer med glacen.
![Hellefisk](https://cardiolab.dk/wp-content/uploads/2023/11/Hellefisk.jpg)
Matjesild i tomat og dild
2-3 burkar matjessild, e1 hakket rødløg, en håndfuld hakket dild, 1 dl. sukker, 1 spsk knust allehånde, 1 spsk knust peber, 1 dåse hakkede tomater, 2 spsk eddike, 0,5 dl neutral olie. Bland alle ingredienser og lad trække i 2-3 dage.
Serveringsforslag: Rugbrød, rå rødløg og frisk dild.
![sild](https://cardiolab.dk/wp-content/uploads/2023/11/sild-1.png)
Laks med yoghurtdressing
3 dl. græsk yoghurt. Gerne den magre. 3 spsk. citron- eller limesaft. Riv gerne den farvede del af skallen fint i yoghurten først. 3 spsk. finthakket krydderurter. Det kan være dild, purløg, koriander mm. Salt og peber.
Du kan vælge røget laks eller stege laksekoteletter.
Serveringsforslag: Serveres med brasede kartofler, selleri og gulerødder skåret i små tern som garniture.
![laks](https://cardiolab.dk/wp-content/uploads/2023/11/laks.jpg)