Udvidet sundhedstjek

Forebyggende helbredsundersøgelse for åreforkalkning og udposning

Jo ældre vi bliver, des mindre elastiske bliver vores blodårer. Tabet af elasticitet sker gradvist over mange år, men hos nogle sker det i en sådan grad, at der dannes en udposning, som i værste fald kan sprænge. Ved at blive undersøgt i tide kan afdækkes om du har gavn af forebyggende behandling eller evt. en forebyggende operation.

Åreforkalkning er aflejringer af kolesterol i dine årer og den hyppigste årsag til blodpropper. Det er helt forskellig fra person til person om, og hvor meget der sætter sig fast. Vi ultralydsscanner dine pulsårer for at se, om der er aflejringer og dermed skal forebygge bedre for at undgå blodprop eller hjerte-kar sygdomme.

Det udvidede sundhedstjek indeholder

Ultralydsskanning for åreforkalkning i halspulsårerne – dermed afdækkes din risiko for at få åreforkalkningsrelaterede blodpropper både på kort og lidt længere sigt. Ultralydsskanning af hovedpulsåren (aorta) for farlige udposninger eller begyndende tegn herpå. Der tages blodprøver for kolesterol og blodsukker. Du får tilsendt spørgeskema om livsstil, medicin, tidligere sygdomme samt arvelig belastning. Efter undersøgelsen får du en personlig rapport med resultateerne af undersøgelsen samt speciallægens vurdering og anbefaling.

Sådan foregår undersøgelsen

Selve ultralydsskanningen af pulsårerne foregår uden på huden og gør ikke ondt. Den bliver foretaget af en af CardioLab’s sonografer. Undersøgelsen inkl. blodprøver tager ca. 30 minutter.

Speciallægens vurdering og anbefaling

Resultaterne fra vores samtale, ultralydsundersøgelsen, blodprøver og spørgeskema danner grundlag for den samlede vurdering. Rapporten indeholder speciallægens vurdering af din situation og anbefalinger til, hvad du bør gøre herfra. Du modtager din personlige rapport på mail indenfor 14 hverdage efter undersøgelsen.

Udvidet Risikoprofil
– forebyggende undersøgelse for åreforkalkning og udposning

Pris: 3.795 kr.