Wraps med sprød kål, crispy chicken og frisk agurkesalat
Ingredienser:
Tortillawraps af fuldkorn
300 g kyllingebryst
4 spsk hvedemel
30 g pankorasp
2 æg
2 tsk paprika
1 tsk cayennepeber
3 spsk jomfruolivenolie
½ rødt spidskålhoved
½ citron, saften heraf
½ agurk
3 dl. lagereddike
3 spsk. sukker
salt og peber
Bland evt. 1 spsk. god mayonnaise med 1 tsk dijonsennep og smør et tyndt lag på dine wraps, inden du fylder dem.
Sådan gør du:
1. Snit tynde skiver agurk. Bland lagereddike og sukker samt lidt friskkværnet peber i en lille skål og tilsæt agurkeskiverne, når sukkeret er opløst. Agurken skal være dækket af væske. Kan med fordel laves dagen før. Lad trække til servering.
2. Skær kyllingebryster på langs og bank dem let med en kødhammer. Bank ikke for voldsomt, kyllingekødet går lettere i stykker end andre typer kød.
3. Forbered dine skåle. Hvedemel med paprika, salt, peber og cayennepeber i den første skål. Piskede æg i den anden skål og pankorasp i den tredje.
4. Vend kyllingen først i melblanding, dernæst i æg og til sidst i raspen, til de er helt dækkede.
5. Læg bagepapir i bunden af din airfryer og placer kyllingestykkerne i kurven. Du kan evt pensle eller spraye dem let med olivenolie.
6. Indstil airfryer på 200 grader og tilbered kyllingen i 10 minutter. Vend dem og giv dem yderligere 10 minutter på 200 grader.
7. Mens kyllingen steger snittes spidskål fint. Jo finere strimler des mere delikat smager det. Dryp den snittede kål med lidt olivenolie og frisk citronsaft.
8. Lun fuldkornswraps og fyld med crispy chicken, sprød kål og hjemmesyltet agurkesalat.