Sundhedstjek

Forebyggende sundhedstjek for blodpropper

Regelmæssige sundhedstjek er afgørende for at opretholde et godt helbred og forhindre potentielle sundhedsmæssige problemer. Et vigtigt aspekt af vores sundhedstjek er at undersøge blodårerne, der transporterer blod gennem kroppen.

Åreforkalkning er aflejringer af kolesterol i dine årer og den hyppigste årsag til blodpropper. Det er helt forskellig fra person til person om, og hvor meget der sætter sig fast. Vi ultralydsscanner dine pulsårer for at se, om der er aflejringer og dermed skal forebygge bedre for at undgå blodprop eller hjerte-kar sygdomme.

Sundhedstjekket indeholder

Ultralydsskanning for åreforkalkning i halspulsårerne – dermed afdækkes din risiko for at få åreforkalkningsrelaterede blodpropper både på kort og lidt længere sigt. Der tages blodprøver for kolesterol og blodsukker. Du får tilsendt spørgeskema om livsstil, medicin, tidligere sygdomme samt arvelig belastning. Efter undersøgelsen får du en personlig rapport med resultaterne af undersøgelsen samt speciallægens vurdering og anbefaling.

Sundhedstjek - åreforkalkning

Sådan foregår sundhedsundersøgelsen

Selve ultralydsskanningen af halspulsårerne foregår uden på huden og gør ikke ondt. Den bliver foretaget af en af CardioLab’s sonografer. Undersøgelsen inkl. blodprøver tager ca. 30 minutter.

Speciallægens vurdering og anbefaling

Resultaterne fra vores samtale, ultralydsundersøgelsen, blodprøver og spørgeskema danner grundlag for den samlede personlige rapport. Rapporten indeholder speciallægens vurdering af din situation og anbefalinger til, hvad du bør gøre herfra. Du modtager din personlige rapport på mail indenfor 14 dage efter undersøgelsen.

Sundhedstjek
– forebyggende sundhedsundersøgelse for åreforkalkning og udposning

Pris: 3.295 kr.

Andre sundhedstjek

Stort sundhedstjek:

Forebyg hjerte-kar sygdomme 

En udposning giver oftest ingen symptomer, men er potentielt livsfarlig, hvis den brister. Du kan blive undersøgt for udposning af hovedpulsåren ved en ultralydsscsanning. 

Vi ultralydsscanner begge halspulsårer for åreforkalkning og kontrollerer dine kolesterol- og blodsukkertal. Vi rådgiver dig ud fra resultaterne. 

Læs mere om sundhedstjekket

Bestil tid til undersøgelse

Pris: 3.795,-

Hjerteundersøgelse:

Er til dig, der let bliver forpustet og har tendens til hævede ben. Har til formål at afdække evt. forstadier til blodpropper og dit hjertes størrelse samt hjerteklappernes funktion, så evt. sygdomme kan diagnosticeres.

Hjerteundersøgelsen giver dig viden om dit hjertets struktur og funktion samt blodgennemstrømning. Undersøgelsen er relevant ved tendens til forpustethed, hævede ben eller ved mistanke om, at dit hjerte ikke fungerer godt nok.

Læs mere om sundhedstjekket

Ring 53 54 05 52 for at bestille tid til undersøgelsen.

Pris: 5.995,-

Årlig opfølgende sundhedsundersøgelse

VI hjælper dig med at fastholde din mål om at bedre og sundere liv. Enkelte ændringer kan gøre en stor forskel for din indre sundhed.

En samtale om din livsstil med henblik på optimering af denne. Vi kommer blandet andet omkring dine motionsvaner, din kost, din tobak og dine alkoholvaner. Du får taget blodprøver, hvor vi ser på dit kolesteroltal og langtidssukkertal.

Læs mere om sundhedstjekket

Bestil tid til sundhedsundersøgelse

Pris: 1.295,-

Mød CardioLab

Kathrine Skafte udfører sundhedstjek for private hos CardioLab

Kathrine Skafte Bonfils

Kathrine er sonograf og sygeplejerske med speciale inden for karkirurgi.

Runee Studsgaard udfører sundhedstjek for private hos CardioLab

Runee Studsgaard

Rune er sonograf og anæstesisygeplejerske med ekspertise i hjerte-kredsløb og lungefysiologi.

Kardiolog Christian Tuxen udfører sundhedstjek for private hos CardioLab

Christian Tuxen

Christian er speciallæge i kardiologi, PhD, Overlæge, Bispebjerg hospital

Sundhedstjek i København

5 minutters gang fra Fasanvej st.

CardioLab Speciallægeklinik

Thurøvej 24

2000 Frederiksberg

Der er indgang på hjørnet og vi ser frem til at tage imod dig her på klinikken.

Du kan kontakte os på:

Telefon: 53 54 05 52