Hjertesund helbredtjek

Kender du styrken af dit hjerte, eller er du urolig for dit hjerte?

Hjertesund med arbejdstest

Hjertesund med arbejdstest afklarer dit hjertes funktion i forbindelse med fysisk arbejde, og giver dig vished for, om dit hjerte fungerer godt nok.

Er til dig der vil kende dit hjertes kapacitet, samt om du fx. kan tåle at motionere mere.

Undersøgelsen består af to skanninger og en arbejdstest af hjertet

1. Ultralydsskanning for åreforkalkning i halspulsårerne, som afdækker din risiko for at få blodpropper både på kort og længere sigt.

2. Ultralydsskanning af legemespulsåren for at afdække udposninger.

3. Arbejdstest med EKG/elektrokardiografi af hjertets kapacitet og funktion.

Der tages blodprøver for kolesterol og blodsukker. Før undersøgelsen får du tilsendt et spørgeskema om livsstil, medicin, tidligere sygdomme samt arvelig belastning. Efter undersøgelsen får du en personlig rapport med resultatet af undersøgelsen samt speciallægens vurdering og anbefaling.

Hjertesund med hjerteskanning

Hjertesund med hjerteskanning er til dig, der har mistanke om, at dit hjerte ikke fungerer optimalt, som let bliver forpustet og har tendens til hævede ben. Testen har til formål at afdække eventuelleforstadier til blodpropper, dit hjertes størrelse samt hjerteklappernes funktion, så evt. sygdomme kan diagnosticeres.

Undersøgelsen består af tre skanninger

1. Ultralydsskanning for åreforkalkning i halspulsårerne, som afdækker din risiko for at få blodpropper både på kort og længere sigt.

2. Ultralydsskanning af legemespulsåren for at afdække udposninger.

3. Ultralydsskanning af hjertet (ekkokardiografi/EKKO).

Skanningen af hjertet afdækker størrelsen på hjertet samt dets funktion, så eventuelle sygdomme i hjertet og/eller hjerteklapperne kan diagnosticeres.

Der tages blodprøver for kolesterol og blodsukker. Du får tilsendt et spørgeskema om livsstil, medicin, tidligere sygdomme samt arvelig belastning. Efter undersøgelsen får du en personlig rapport med speciallægens vurdering og anbefaling.

Undersøgelserne finder sted på CardioLabs klinik på Frederiksberg.

Læs om de øvrige sundhedstjek her

Ring 53 54 05 52, så deler vi ud af vores erfaringer om sundhed på arbejdspladsen.