Kernen i vores ydelser

Speciallægeklinik, sundhed “på dansk” og på arbejdspladsen

Kernen hos CardioLab er forebyggelse. Forebyggelse betyder, at du når

  • at føre din datter op ad kirkegulvet,
  • at får et langt liv med dem du elsker og
  • er i en fysisk og psykisk form til at nyde det.

Det er livskvalitet og sundhed.

Vi kan forbedre livet for mennesker, så de når at nyde deres otium.

Den Mobile Klinik på jeres arbejdsplads

Udgangspunktet er vores dybe faglige viden som speciallægeklinik, stærke tværfaglige kommunikation og veldokumenterede viden om Mænd & Sundhed.

Alle vores sundhedstjek indeholder kliniske målinger, blodprøver for differentierede kolesteroltal samt langtidsblodsukker og kan udføres på jeres arbejdsplads.

På klinikken

Helbredstest og samtaler med psykolog eller psykiater foregår på klinik. Her er vi i det faglige maskinrum.

– CardioLab udviser en stor professionalisme i samarbejdet med os. De lytter og vejleder i øjenhøjde, de er reflekterende over de spørgsmål vi har stillet i forbindelse med sundhedsdagen og guidet os alle igennem en rigtig udbytterig og spændende dag.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger om, at alle virksomheder burde få et besøg af dygtige medarbejdere hos Cardiolab
 

Thomas Gottlieb
Adm. Direktør, Gottlieb A/S

Oversigt over ydelser

Sundhedsforløb

6 måneder eller 6 år. Sundhedsforløb skaber langsigtet fastholdelse af sundhedsinitiativer. Det giver i følge Sundhedsstyrelsen et positivt return on investment.

 

Læs mere

Foredrag

Er mænd mere pylrede end kvinder, når de er syge? Facts og myter om sundhed, som baner vejen for en munter snak om hvordan vi sammen kan skabe en sund kultur.

Læs mere

Sundhed på dagsordenen på 4 timer

Vi laver en række stationer, hvor medarbejderne kan bruge en formiddag på at besøge de enkelte stationer, lad sig inspirere, indhente viden og måske blive målt. 

Læs mere

Helbredstest Kredsløb

Har du smerter i benene? Undersøgelsen har til formål at afdække om åreforkalkning er årsagen til dine gener. Undersøgelsen består af ultralydsskanning af benene.

Læs mere

Sundhedstjek

Du kan ikke altid mærke om blodtrykket, kolesteroltallet eller blodsukkeret er for højt. Så hvordan ved du om pumpen holder? Sundhedstjek består af kliniske målinger, samtale, rådgivning og en personlig rapport. 

Læs mere

Lovpligtigt nattjek

Sundhedstjekket har specielt fokus på de helbredsproblemer, som opstår i forbindelse med natarbejde. Det består af kliniske målinger, samtale, rådgivning og en personlig rapport.

Læs mere

Sundhedstjek Livsstil og hjerte-kar

80% af blodpropper kan forebygges. Ultralydsskanning af halspulsårer viser graden af åreforkalkning. Sundhedstjekket består af kliniske målinger, samtale, rådgivning og en personlig rapport.

Læs mere

Sundhedstjek Livsstil og Legemespulsåre

Ultralydsskanning af legemespulsåren viser, om du har en udposning. Springer blodåren er det livsfarligt. der. Sundhedstjekket består af ultralydsskanning, kliniske målinger, samtale, rådgivning og en personlig rapport.

Læs mere

Sundhedstjek KOL og Lungefunktion

KOL, astma og kronisk bronkitis giver nedsat lungefunktion. Sundhedstjekket har specielt fokus på lungefunktion og består af lungefunktionstest, kliniske målinger, samtale, rådgivning og en personlig rapport.

Læs mere

Vil du vide mere?

– og har du 20 minutter?

Book et møde

Så kigger vi gerne forbi og deler vores viden og erfaringer om forebyggelse og sundhed på arbejdspladsen.

Ring til os på 53 54 05 52 eller send en mail til info@cardiolab.dk

Viden giver indsigt

CardioLab arbejder målrettet med fællesskaber, og at skabe en kultur, hvor sjov og alvor følges ad. Det giver overskud hos medarbejderen og på bundlinjen.

Har du lyst til at mødes. Ring 53 54 05 52, så finder vi et tidspunkt.

Få vores gode råd til et godt og langt liv.
Guide til en sundere hverdag